ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ

ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ На најдобрите ученици од 62от државен натпревар за ученици во основно музичко образование 26.4.2024 четврток 18.00 часот КИЦ Офицерски дом Битола

62ри Државен натпревар 2024

Програмите за државниот натпревар за основно музичко образование за 2024 г. се објавени на следниот линк. Пријавувањето се прави на следниот линк со краен рок 22 март 2024 година. Натпреварот ќе се одржи во следните термини: Општинските натпревари ќе се одржат во локалните музички училишта, а регионалните натпревари според следната поделба: Право на учество имаат редовни Read more…