Солфеж регионален натпревар 2019 резултати, Скопје

бр. Име и презиме Категории Вид на образование Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови рег. Награда рег. 1 Христијан Антовски (2008) Прва А – категорија 9 99 99 98   98,67 Прва Награда 2 Стефан Дебрешлиоски (2010) Прва А – категорија 9 99 99 99   99,00 Read more…

Пијано регионален натпревар 2019 резултати, Скопје

бр. Име и презиме Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Бодови рег. Награда рег. 1 Марија Јанкоска (2010) Преткатегорија 96 95 97 96,00 Прва Награда 2 Еда Калики (2010) Преткатегорија 93 92 93 92,67 Втора награда 3 Петра Митровиќ (2010) Преткатегорија 97 98 98 97,67 Прва Награда 4 Петар Read more…

Резултати од регионален натпревар за средно балетско образование 2018

бр. Име Презиме Предмет Дисциплини Категории Лилјана Боневска Слаѓана Спасеновска Маја Митровска Богојевска Сања Шутевска Бодови Место 1 Никола Павловски Класичен балет Соло Прва година 99 98 98 98,33 Прво место 2 Ива Шутевска Класичен балет Соло Втора година 97 94 93 94,67 Второ место 3 Кала Каревски Класичен балет Read more…

Распоред за регионален натпревар за средно балетско образование 2018

сабота 24.11.2018 год.  ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ – Скопје 11.00 ч. (втора сала) Предмет : Класичен балет Павловски Никола, класичен балет (соло)-прва година, проф. М. Митровска Каревски Кала, класичен балет (соло)-втора година, проф. М. Митровска Шутевска Ива, класичен балет (соло)-втора година, проф. С. Шутевска Предмет : Модерен балет Петровска Read more…

Хармоника регионален натпревар 2018 резултати, западен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Наумче Џуклески Владимир Андревски Кети Петреска Мартин Колевски Бодови рег. Награда рег. 1 Марија Kовилоска (2007) Хармоника Прва А – категорија 97 98   98 97,67 Прва Награда 2 Михаил Ристески (2008) Хармоника Прва А – категорија 96 95 94   95,00 Прва Награда 1 Христијан Read more…

Солфеж регионален натпревар 2018 резултати, западен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Лилјана Булоска Татјана Крстевска Ковачевска Маја Трајковска Јулијана Проја Димовски Бодови рег. Награда рег. 1 Деа Атанасов (2010) Солфеж Прва А – категорија 98 98 98 98 98,00 Прва Награда 2 Елена Георгиева (2009) Солфеж Прва А – категорија 100 100 100 100 100,00 Прва Награда Read more…

Пијано регионален натпревар 2018 резултати, западен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Aна Булоска Рилкоска Даниел Чуркоски Татјана Божиновска Марија Шамоска Буџаковски Бодови рег. Награда рег. 1 Ксенија Бачанов (2009) Пијано Преткатегорија 90 90 90 90 90,00 Втора награда 2 Сара Блажески (2009) Пијано Преткатегорија 92 91 92 91 91,50 Втора награда 3 Михаил Дулески (2009) Пијано Преткатегорија Read more…

Класична гитара регионален натпревар 2018 резултати, западен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Александар Талевски Илија Чакароски Бојан Гажоски Томислав Костовски Бодови рег. Награда рег. 1 Иван Петровски (2008) Класична гитара Прва А – категорија 96 97   96 96,33 Прва Награда 1 Христијан Алексоски (2006) Класична гитара Прва Б – категорија 93   93 94 93,33 Втора награда Read more…