Кларинет, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Петар Танески Зоран Илиев Новица Соколовски Никола Јованов Спире Јовановски Бодови држ. Награда држ. 1 Енес Агушев (2008) Прва А – категорија 92 93 93 93 93 92,80 Втора награда 2 Михаил Врклевски (2008) Прва А – категорија 95 97 98 95   96,25 Прва Read more…

Корекција на системска компјутерска грешка во резултатите за кларинет 2018 г.

Поради системска компјутерска грешка (погрешно разместување на гласањето од комисијата) претходно објавените резултати се повлечени и на следниот линк ги објавуваме точните резултати според гласањето на комисијата за кларинет.

Кларинет државен натпревар 2018 – резултати

Поради системска компјутерска грешка (погрешно разместување на гласањето од комисијата) претходно објавените резултати се повлечени и во продолжение ги објавуваме точните резултати според гласањето на комисијата за кларинет. Бр. Ученик Дисциплина Категории проф. Никола Јованов проф. Иле Колев проф. Новица Соколовски проф. Пешо Бошков Бодови држ. Награда држ. 1 Никола Read more…

Кларинет регионален натпревар 2018 резултати, северен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Новица Соколовски Светлана Трајковска Косто Тодоровски Ненад Недељковиќ Бодови рег. Награда рег. 1 Јована Владевска (2005) Кларинет Прва Б – категорија 98 98 97 97 97,50 Прва Награда 2 Марко Ѓорѓијоски (2006) Кларинет Прва Б – категорија   94 93 93 93,33 Втора награда 3 Александар Read more…

Кларинет регионален натпревар 2018 резултати, јужен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Бодови рег. Награда рег. 1 Никола Василов (2007) Кларинет Прва А – категорија 100 Прва Награда 2 Давор Златев (2007) Кларинет Прва А – категорија 95 Прва Награда 3 Олек Најдовски (2008) Кларинет Прва А – категорија 100 Прва Награда 4 Јахја Омеров (2007) Кларинет Прва Read more…

Кларинет регионален натпревар 2018 резултати, источен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Иле Колев Игор Димов Зоран Илиев Илија Ќосевски Бодови рег. Награда рег. 1 Аднан Зејнелов (2007) Кларинет Прва А – категорија   98 98 97 97,67 Прва Награда 1 Дарио Василев (2005) Кларинет Прва Б – категорија   98 97 98 97,67 Прва Награда 2 Стефан Read more…

Кларинет регионален натпревар 2018 резултати, централен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Зоран Крагуевски Петар Колевски Билјана Петровска Никола Јованов Бодови рег. Награда рег. 1 Филип Велковски (2005) Кларинет Прва Б – категорија 97 96 97   96,67 Прва Награда 2 Дино Крстев (2005) Кларинет Прва Б – категорија 94 94 94   94,00 Втора награда 3 Дамјан Read more…

Кларинет општински натпревар 2018 резултати, Тетово

Бр. Ученик Дисциплина Категории Н. Недељковиќ К. Тодоровски Н. Танеска Н. Соколовски Бодови општ. Награда општ. 1 Марко Ѓорѓијоски (2006) Кларинет Прва Б – категорија 91 92 93 92 92,00 Втора награда 2 Александар Ристовски (2006) Кларинет Прва Б – категорија 95 97 98 96 96,50 Прва Награда 1 Мартин Read more…