Солфеж општински натпревар 2018 резултати, Неготино

Бр. Ученик Дисциплина Категории Драги Станков Емилија Кабранова Филипова Менка Богоевска Лина Димова Бодови општ. Награда општ. 1 Ѓорѓи Димовски (2009) Солфеж Прва А – категорија 95 96 96   95,67 Прва Награда

Пијано општински натпревар 2018 резултати, Неготино

Бр. Ученик Дисциплина Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Леона Тодорчев (2010) Пијано Преткатегорија   97 97 98 97,33 Прва Награда 2 Амелија Методиева (2008) Пијано Прва А – категорија 97   96 97 96,67 Прва Награда