Хармоника општински натпревар 2018 резултати, Прилеп

Бр. Ученик Дисциплина Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Марија Kовилоска (2007) Хармоника Прва А – категорија 96 96 98 98 97,00 Прва Награда 2 Михаил Ристески (2008) Хармоника Прва А – категорија 97 95 96 98 96,50 Прва Награда 1 Христијан Read more…

Пијано општински натпревар 2018 резултати, Прилеп

Бр. Ученик Дисциплина Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Ксенија Бачанов (2009) Пијано Преткатегорија 97 96 98 96 96,75 Прва Награда 2 Сара Блажески (2009) Пијано Преткатегорија 97 96 97 95 96,25 Прва Награда 3 Жаклина Ѓорѓиоска (2009) Пијано Преткатегорија 96 95 Read more…

Класична гитара општински натпревар 2018 резултати, Прилеп

Бр. Ученик Дисциплина Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Христијан Алексоски (2006) Класична гитара Прва Б – категорија 97 96 97 96 96,50 Прва Награда 2 Михаил Мирчески (2006) Класична гитара Прва Б – категорија 98 96 98 98 97,50 Прва Награда Read more…