Солфеж општински натпревар 2018 резултати, Штип

Бр. Ученик Дисциплина Категории Митко Грков Влатко Жежов Татјана Газепова Емилија Николова Бодови општ. Награда општ. 1 Иван Богатинов (2004) Солфеж Прва Б – категорија           Не учествуваше 2 Анѓела Иванова (2006) Солфеж Прва Б – категорија 100   100 100 100,00 Прва Награда 3 Ненад Read more…

Пијано општински натпревар 2018 резултати, Штип

Бр. Ученик Дисциплина Категории Анит Љуботенска Марија Максимова Јасмина Бикова Стојанова Сашка Данева Бодови општ. Награда општ. 1 Јасна Богдановска (2009) Пијано Преткатегорија 99 99 98 99 98,75 Прва Награда 2 Бисера Јанева (2010) Пијано Преткатегорија 99   99 99 99,00 Прва Награда 3 Симон Михајлов (2009) Пијано Преткатегорија 98 Read more…

Класична гитара општински натпревар 2018 резултати, Штип

Бр. Ученик Дисциплина Категории Дејан Лазаревски Ванчо Чамбов Ристе Јанев Драган Јанев Бодови општ. Награда општ. 1 Марко Бранковски-Николов (2008) Класична гитара Прва А – категорија 100 100 100 100,00 Прва Награда 2 Јован Величков (2007) Класична гитара Прва А – категорија 96 95 96 96 95,75 Прва Награда 3 Read more…

Кларинет општински натпревар 2018 резултати, Штип

Бр. Ученик Дисциплина Категории Зоран Илиев Иле Колев Игор Димов Илија Ќосевски Бодови општ. Награда општ. 1 Аднан Зејнелов (2007) Кларинет Прва А – категорија 97   98 98 97,67 Прва Награда 1 Дарио Василев (2005) Кларинет Прва Б – категорија 98   97 98 97,67 Прва Награда 2 Стефан Read more…