Хармоника регионален натпревар 2018 резултати, западен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Наумче Џуклески Владимир Андревски Кети Петреска Мартин Колевски Бодови рег. Награда рег. 1 Марија Kовилоска (2007) Хармоника Прва А – категорија 97 98   98 97,67 Прва Награда 2 Михаил Ристески (2008) Хармоника Прва А – категорија 96 95 94   95,00 Прва Награда 1 Христијан Read more…

Солфеж регионален натпревар 2018 резултати, западен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Лилјана Булоска Татјана Крстевска Ковачевска Маја Трајковска Јулијана Проја Димовски Бодови рег. Награда рег. 1 Деа Атанасов (2010) Солфеж Прва А – категорија 98 98 98 98 98,00 Прва Награда 2 Елена Георгиева (2009) Солфеж Прва А – категорија 100 100 100 100 100,00 Прва Награда Read more…

Пијано регионален натпревар 2018 резултати, западен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Aна Булоска Рилкоска Даниел Чуркоски Татјана Божиновска Марија Шамоска Буџаковски Бодови рег. Награда рег. 1 Ксенија Бачанов (2009) Пијано Преткатегорија 90 90 90 90 90,00 Втора награда 2 Сара Блажески (2009) Пијано Преткатегорија 92 91 92 91 91,50 Втора награда 3 Михаил Дулески (2009) Пијано Преткатегорија Read more…

Класична гитара регионален натпревар 2018 резултати, западен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Александар Талевски Илија Чакароски Бојан Гажоски Томислав Костовски Бодови рег. Награда рег. 1 Иван Петровски (2008) Класична гитара Прва А – категорија 96 97   96 96,33 Прва Награда 1 Христијан Алексоски (2006) Класична гитара Прва Б – категорија 93   93 94 93,33 Втора награда Read more…