Комисии 2019

Ги објавуваме комисиите за Државниот натпревар за ученици во основно музичко образование 2019 г. Солфеж: Даниjела Весиќ – ДМБУЦ – Скопје Маја Трајковска – ДМУ – Битола Митко Грков – ДМУ – Штип Љубица Бојаџиевска – ДМУ – Тетово Благој Николов – ОМУ – Кочани Пијано: Даница Стојанова – ДМБУЦ Read more…