Виола, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Јован Бицевски Марија Кочарова Узунова Фана Спиркоска Бодови држ. Награда држ. 1 Емилија Богоевска (2004) Прва Б – категорија 97 98 97 97,33 ПРВО МЕСТО Министерството за образование и наука за освоено прво место на ученикот и неговиот наставник им доделува парична награда. Барањата од ученикот, односно од Read more…