Удирачки инструменти, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Зоран Спасовски Филип Крстевски Влатко Нушев Кристијан Христовски Бодови држ. Награда држ. 1 Филип Колевски (2007) Прва А – категорија   98 96 99 97,67 Прва Награда 2 Стефан Шурбевски (2008) Прва А – категорија 100 99 98   99,00 ПРВО МЕСТО 1 Тамара Божиновска Read more…