Пијано регионален натпревар 2019 резултати, Скопје

бр. Име и презиме Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Бодови рег. Награда рег. 1 Марија Јанкоска (2010) Преткатегорија 96 95 97 96,00 Прва Награда 2 Еда Калики (2010) Преткатегорија 93 92 93 92,67 Втора награда 3 Петра Митровиќ (2010) Преткатегорија 97 98 98 97,67 Прва Награда 4 Петар Read more…

Солфеж општински натпревар 2019 резултати, Скопје

бр. Име и презиме Категории Вид на образование Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Христијан Антовски (2008) Прва А – категорија 9 96 96 96   96,00 Прва Награда 2 Стефан Дебрешлиоски (2010) Прва А – категорија 9 98 97 98   97,67 Read more…

Класична гитара општински натпревар 2019 резултати, Скопје

бр. Име и презиме Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Ведран Златановски (2008) Прва А – категорија   97 98 98 97,67 Прва Награда 2 Дамјан Атанасов (2006) Прва Б – категорија   97 97 97 97,00 Прва Награда 3 Ведран Петровски Read more…

Распоред за регионален натпревар за средно балетско образование 2018

сабота 24.11.2018 год.  ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ – Скопје 11.00 ч. (втора сала) Предмет : Класичен балет Павловски Никола, класичен балет (соло)-прва година, проф. М. Митровска Каревски Кала, класичен балет (соло)-втора година, проф. М. Митровска Шутевска Ива, класичен балет (соло)-втора година, проф. С. Шутевска Предмет : Модерен балет Петровска Read more…

Резултати од општински натпревар за средно балетско образование 2018

бр. Име Презиме Предмет  Дисциплини  Категории  Лилјана Боневска Слаѓана Спасеновска Маја Митровска Богојевска Сања Шутевска Бодови Место 1 Никола Павловски Класичен балет Соло Прва година 99 96 95 96,67 Прво место 2 Ива Шутевска Класичен балет Соло Втора година 96 96 93 95,00 Прво место 3 Кала Каревски Класичен балет Read more…

Распоред за општински натпревар за средно балетско образование

21.11.2018 год.  ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ – Скопје 11.00 ч. (втора сала)   Предмет : Класичен балет Павловски Никола, класичен балет (соло)-прва година, проф. М. Митровска Каревски Кала, класичен балет (соло)-втора година, проф. М. Митровска Шутевска Ива, класичен балет (соло)-втора година, проф. С. Шутевска   Предмет : Модерен балет Read more…

Кларинет општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Дисциплина Категории Зоран Крагуевски Петар Колевски Билјана Петровска Никола Јованов Бодови општ. Награда општ. 1 Филип Велковски (2005) Кларинет Прва Б – категорија 96 97 95 96,00 Прва Награда 2 Дино Крстев (2005) Кларинет Прва Б – категорија 95 95 96 95,33 Прва Награда 3 Дамјан Саздов (2006) Read more…

Хармоника општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Дисциплина Категории Светлана Димитриевска Катерина Ќетковиќ Фидановска Зуица Лазова Бодови општ. Награда општ. 1 Дамјан Бошковски (2008) Хармоника Прва А – категорија 96 95 95,50 Прва Награда 2 Леонид Доневски (2007) Хармоника Прва А – категорија 92 91 91,50 Втора награда 3 Јаков Ѓорѓиевски (2007) Хармоника Прва А Read more…

Класична гитара општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Дисциплина Категории Борче Наумоски Немања Клинчаров Бекир Сејфула Костадин Булоски Бодови општ. Награда општ. 1 Баже Соколов (2007) Класична гитара Прва А – категорија 95,6 95,6 96,5 95,90 Прва Награда 1 Дамјан Атанасов (2006) Класична гитара Прва Б – категорија 96,9 97,8 97,2 97 97,23 Прва Награда 2 Read more…