Хармоника општински натпревар 2018 резултати, Крива Паланка

Бр. Ученик Дисциплина Категории Лариса Жулина-Митовски Марина С. Пешовска  Никола Николовски Дејан Ангеловски Бодови општ. Награда општ. 1 Христијан Митковски (2006) Хармоника Прва Б – категорија 99 97 98   98,00 Прва Награда 2 Виктор Петковски (2006) Хармоника Прва Б – категорија 100 100 100   100,00 Прва Награда

Солфеж општински натпревар 2018 резултати, Битола

Бр. Ученик Дисциплина Категории Бодови општ. Награда општ. 1 Деа Атанасов (2010) Солфеж Прва А – категорија 96,00 Прва Награда 2 Елена Георгиева (2009) Солфеж Прва А – категорија 99,00 Прва Награда 3 Анастасија Змејкоска (2008) Солфеж Прва А – категорија 95,00 Прва Награда 4 Маркијан Поповски (2010) Солфеж Прва Read more…

Класична гитара општински натпревар 2018 резултати, Битола

Бр. Ученик Дисциплина Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Иван Петровски (2008) Класична гитара Прва А – категорија 97 97 97   97,00 Прва Награда 1 Анастасија Солунчевска (2004) Класична гитара Прва В – категорија 96 96 96   96,00 Прва Награда

Хармоника општински натпревар 2018 резултати, Битола

Бр. Ученик Дисциплина Категории Владимир Андрески Јана Четелев Белевска Ана Стефановска Билјана Димовска Бодови општ. Награда општ. 1 Лука Лозановски (2006) Хармоника Прва Б – категорија   96 96 96 96,00 Прва Награда 1 Илија Гелевски (2004) Хармоника Прва В – категорија   97 97 97 97,00 Прва Награда

Пијано општински натпревар 2018 резултати, Битола

Бр. Ученик Дисциплина Категории Јана Четелев Белевска Ана Стефановска Татјана Божиновска Билјана Димовска Бодови општ. Награда општ. 1 Марта Јовановска (2009) Пијано Преткатегорија 96   96 96 96,00 Прва Награда 2 Стефан Митревски (2010) Пијано Преткатегорија   98 98 98 98,00 Прва Награда 3 Ангела Момировска (2009) Пијано Преткатегорија 97 Read more…

Солфеж општински натпревар 2018 резултати, Велес

Бр. Ученик Дисциплина Категории Бодови општ. Награда општ. 1 Борјан Јованов (2010) Солфеж Прва А – категорија 100,00 Прва Награда 2 Стефани Јамандиева (2005) Солфеж Прва Б – категорија 96,00 Прва Награда 3 Филип Костовски (2005) Солфеж Прва Б – категорија 96,00 Прва Награда 4 Теона Гурбанска (2004) Солфеж Прва Read more…

Класична гитара општински натпревар 2018 резултати, Велес

Бр. Ученик Дисциплина Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Јосиф Бочваров (2007) Класична гитара Прва А – категорија 100 100 100 100 100,00 специјална 2 Кристијан Коцевски (2009) Класична гитара Прва А – категорија 100 100 100 100 100,00 специјална 1 Исмаил Read more…

Солфеж општински натпревар 2018 резултати, Тетово

Бр. Ученик Дисциплина Категории Бодови општ. Награда општ. 1 Генти Жаку (2010) Солфеж Прва А – категорија 95,00 Прва Награда 2 Арб Фанда (2010) Солфеж Прва А – категорија 95,50 Прва Награда 1 Елена Маркоска (2007) Солфеж Прва Б – категорија 92,00 Втора награда 2 Виктор Маркоски (2005) Солфеж Прва Read more…

Пијано општински натпревар 2018 резултати, Крива Паланка

Бр. Ученик Дисциплина Категории Лариса Жулина-Митовски Марина С. Пешовска Никола Николовски Дејан Ангеловски Бодови општ. Награда општ. 1 Михаил Митовски (2010) Пијано Прет-категорија 100 100 100 100,00 Прва Награда 2 Леон Јанковски (2008) Пијано Прва А – категорија 100 100 100 100,00 Прва Награда 3 Сара Стојановска (2008) Пијано Прва А Read more…