Резултати од државен натпревар за средно балетско образование 2018

  КОМИСИЈА   бр. Име Презиме Предмет Дисциплини Категории 1 2 3 4 Бодови Место 1 Никола Павловски Класичен балет Соло Прва година 99 95 96 96,67 Прво место 2 Ива Шутевска Класичен балет Соло Втора година 99 94 92 95,00 Второ место 3 Кала Каревски Класичен балет Соло Втора Read more…

Резултати од државен натпревар за основно балетско образование 2018

  КОМИСИЈА     бр. Име Презиме Наставник Училиште: Состав кој се оценува 1 2 3 4 Бодови Место 1 Стефи Здравковска Маја Митровска Богојевска ДМБУЦ “Илија Николовски Луј” – Скопје Соло 96 93   94 94,33 Второ место 2 Ева Десоска Маја Митровска Богојевска ДМБУЦ “Илија Николовски Луј” – Read more…

Распоред за државен натпревар за основно и средно балетско образование 2018

Вторник, 27 ноември 2018 г. Мала сала на МОБ, Скопје Основно балетско образование – почеток во 14:00 ч. Средно балетско образование – почеток во 16:00  ч. КОМИСИИ КЛАСИЧЕН  БАЛЕТ и ОСНОВИ НА БАЛЕТОТ Лилјана Боневска Слаѓана Спасеновска Сања Шутевска Маја Митровска Богојевска МОДЕРЕН БАЛЕТ и МОДЕРЕН И ЏЕЗ БАЛЕТ Слаѓана Read more…

Резултати од регионален натпревар за средно балетско образование 2018

бр. Име Презиме Предмет Дисциплини Категории Лилјана Боневска Слаѓана Спасеновска Маја Митровска Богојевска Сања Шутевска Бодови Место 1 Никола Павловски Класичен балет Соло Прва година 99 98 98 98,33 Прво место 2 Ива Шутевска Класичен балет Соло Втора година 97 94 93 94,67 Второ место 3 Кала Каревски Класичен балет Read more…

Распоред за регионален натпревар за средно балетско образование 2018

сабота 24.11.2018 год.  ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ – Скопје 11.00 ч. (втора сала) Предмет : Класичен балет Павловски Никола, класичен балет (соло)-прва година, проф. М. Митровска Каревски Кала, класичен балет (соло)-втора година, проф. М. Митровска Шутевска Ива, класичен балет (соло)-втора година, проф. С. Шутевска Предмет : Модерен балет Петровска Read more…

Резултати од општински натпревар за средно балетско образование 2018

бр. Име Презиме Предмет  Дисциплини  Категории  Лилјана Боневска Слаѓана Спасеновска Маја Митровска Богојевска Сања Шутевска Бодови Место 1 Никола Павловски Класичен балет Соло Прва година 99 96 95 96,67 Прво место 2 Ива Шутевска Класичен балет Соло Втора година 96 96 93 95,00 Прво место 3 Кала Каревски Класичен балет Read more…

Распоред за општински натпревар за средно балетско образование

21.11.2018 год.  ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ – Скопје 11.00 ч. (втора сала)   Предмет : Класичен балет Павловски Никола, класичен балет (соло)-прва година, проф. М. Митровска Каревски Кала, класичен балет (соло)-втора година, проф. М. Митровска Шутевска Ива, класичен балет (соло)-втора година, проф. С. Шутевска   Предмет : Модерен балет Read more…