60ти Државен натпревар 2022

Програмите за државниот натпревар за основно музичко образование за 2021 г. се објавени на следниот линк. Натпреварот ќе се одржи со физичко присуство според протоколите објавени од МОН во следните термини: Општинските натпревари ќе се одржат во локалните музички училишта, а регионалните натпревари според следната поделба: Централен регион: Скопје Северен регион: (Тетово, Гостивар) – Read more…

Пријава за Државен натпревар за ученици во основно музичко образование 2023

За пополнување на пријавата задолжително е да имате gmail адреса. Пријавувањето се врши исклучиво по електронски пат со кликање на следниот линк: Пријава за основно МУЗИЧКО образование КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ е до 22 март 2024.