Резултати од вториот ден од 60-ти Државен натпревар за ученици во основно музичко образование

Правила за доделување награди од ПРАВИЛНИК за организирање на општински, регионален и државен натпревар на ученици во основно музичко образование: НАГРАДИчлен 12Секој член на комисијата го оценува учесникот со бодови.Бодирањето на учесниците на натпреварот може да овозможи и добивање на соодветни награди и тоа:прва награда: од 95 до 100 бодавтора Read more…

Распоред за државен натпревар

Државниот натпревар ќе се одржи 18-19 мај 2022 во просториите на ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ Скопје по следниот нацрт распоред. Детална саатница по одделенија ќе биде истакната во натпреварувачката книшка во текот на наредниот ден. ДИСЦИПЛИНА ДАТА ЧАС МЕСТО СОЛФЕЖ  – диктат четврток, 19 мај 2022 09:30 часот Кабинет Read more…