61ви Државен натпревар 2023

Програмите за државниот натпревар за основно музичко образование за 2023 г. се објавени на следниот линк. Општинските натпревари ќе се одржат во локалните музички училишта, а регионалните натпревари според следната поделба: Државниот натпревар ќе се одржи во Битола. Право на учество имаат редовни ученици во основно музичко училиште. Котизација за учество: Уплатено Read more…