Кларинет општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Дисциплина Категории Зоран Крагуевски Петар Колевски Билјана Петровска Никола Јованов Бодови општ. Награда општ. 1 Филип Велковски (2005) Кларинет Прва Б – категорија 96 97 95 96,00 Прва Награда 2 Дино Крстев (2005) Кларинет Прва Б – категорија Read more…

Хармоника општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Дисциплина Категории Светлана Димитриевска Катерина Ќетковиќ Фидановска Зуица Лазова Бодови општ. Награда општ. 1 Дамјан Бошковски (2008) Хармоника Прва А – категорија 96 95 95,50 Прва Награда 2 Леонид Доневски (2007) Хармоника Прва А – категорија 92 91 Read more…

Класична гитара општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Дисциплина Категории Борче Наумоски Немања Клинчаров Бекир Сејфула Костадин Булоски Бодови општ. Награда општ. 1 Баже Соколов (2007) Класична гитара Прва А – категорија 95,6 95,6 96,5 95,90 Прва Награда 1 Дамјан Атанасов (2006) Класична гитара Прва Б Read more…

Солфеж општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Категории Бодови општ. Награда општ. 1 Јана Балески (2007) Прва А – категорија 91 Втора награда 2 Ива Мирчевска (2007) Прва А – категорија 99 Прва Награда 3 Никола Митковски (2007) Прва А – категорија 90 Втора награда Read more…

Пијано општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Дисциплина Категории Викица Костоска Пенева Елена Андоновска Цветковска Огненка Герасимовска Бобан Мирковски Бодови општ. Награда општ. 1 Петра Митровиќ (2010) Пијано Преткатегорија 96 97 98 98 97,25 Прва Награда 2 Тиана Петреска (2009) Пијано Преткатегорија 94 94 96 Read more…