Хармоника, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Слободан Трајанов Тони Лазаров Зуица Лазова Владимир Андревски Наумче Џуклески Бодови држ. Награда држ. 1 Дамјан Бошковски (2008) Прва А – категорија 96 96   96 97 96,25 Прва Награда 2 Стојан Коцев (2009) Прва Read more…

Солфеж, прва Б – категорија, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Вид на образо- вание Бодови држ. Награда држ. 1 Јана Дамчевска (2007) Прва Б – категорија 9 94,00 Втора награда 2 Кирил Димовски (2009) Прва Б – категорија 9 90,00 Втора награда 3 Ѓорѓи Димовски Read more…

Солфеж, прва А – категорија, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Вид на образо- вание Бодови држ. Награда држ. 1 Марија Николовска (2005) Прва А – категорија 3 95,00 ПРВО МЕСТО 1 Габриел Андреев (2011) Прва А – категорија 9 85,00 Трета награда 2 Христијан Антовски Read more…

Класична гитара, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Васко Пиличев Љубомир Наќевски Дејан Лазаревски Владимир Чадиковски Александар Талевски Бодови држ. Награда држ. 1 Марко Бранковски-Николов (2008) Прва А – категорија 100 99   99 98 99,00 ПРВО МЕСТО 2 Ведран Златановски (2008) Прва Read more…

Удирачки инструменти, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Зоран Спасовски Филип Крстевски Влатко Нушев Кристијан Христовски Бодови држ. Награда држ. 1 Филип Колевски (2007) Прва А – категорија   98 96 99 97,67 Прва Награда 2 Стефан Шурбевски (2008) Прва А – категорија Read more…

Виола, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Јован Бицевски Марија Кочарова Узунова Фана Спиркоска Бодови држ. Награда држ. 1 Емилија Богоевска (2004) Прва Б – категорија 97 98 97 97,33 ПРВО МЕСТО Министерството за образование и наука за освоено прво место на ученикот и Read more…

Тромбон, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Петар Танески Зоран Илиев Новица Соколовски Никола Јованов Спире Јовановски Бодови држ. Награда држ. 1 Никола Стојановски (2004) Прва А – категорија 95 97 98 98 97 97,00 ПРВО МЕСТО Министерството за образование и наука за Read more…

Кларинет, државен натпревар 2019 – резултати

бр. Име и презиме Категории Петар Танески Зоран Илиев Новица Соколовски Никола Јованов Спире Јовановски Бодови држ. Награда држ. 1 Енес Агушев (2008) Прва А – категорија 92 93 93 93 93 92,80 Втора награда 2 Михаил Врклевски (2008) Прва Read more…

Натпреварувачка книшка 2019

На следниот линк може да ја симнете натпреварувачката книшка со комплетниот распоред и програма за 2019. Датумот за одржување на дисциплината по КЛАРИНЕТ е корегиран внатре во брошурата за да го пишува секаде точниот датум – 11 април четврток. Саатницата Read more…