Хармоника општински натпревар 2018 резултати, Куманово

Бр. Ученик Дисциплина Категории Светлана Трајковска Јасминка Наскова Марко Митковски Риана Рамиз Бодови општ. Награда општ. 1 Милош Станковиќ (2003) Хармоника Прва В – категорија   99 98 99 98,67 Прва Награда

Пијано општински натпревар 2018 резултати, Куманово

Бр. Ученик Дисциплина Категории Светлана Трајковска Јасминка Наскова Марко Митковски Риана Рамиз Бодови општ. Награда општ. 1 Арта Муслиу (2008) Пијано Прва А – категорија 97 97 97 97 97,00 Прва Награда 1 Ермир Бектеши (2005) Пијано Прва Б – категорија 92 92 92 92 92,00 Втора награда 2 Емира Read more…

Кларинет општински натпревар 2018 резултати, Куманово

Бр. Ученик Дисциплина Категории Светлана Трајковска Јасминка Наскова Марко Митковски Риана Рамиз Бодови општ. Награда општ. 1 Јована Владевска (2005) Кларинет Прва Б – категорија 98 98 98 97 97,75 Прва Награда