Солфеж општински натпревар 2018 резултати, Велес

Бр. Ученик Дисциплина Категории Бодови општ. Награда општ. 1 Борјан Јованов (2010) Солфеж Прва А – категорија 100,00 Прва Награда 2 Стефани Јамандиева (2005) Солфеж Прва Б – категорија 96,00 Прва Награда 3 Филип Костовски (2005) Солфеж Прва Б – категорија 96,00 Прва Награда 4 Теона Гурбанска (2004) Солфеж Прва Read more…

Класична гитара општински натпревар 2018 резултати, Велес

Бр. Ученик Дисциплина Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Јосиф Бочваров (2007) Класична гитара Прва А – категорија 100 100 100 100 100,00 специјална 2 Кристијан Коцевски (2009) Класична гитара Прва А – категорија 100 100 100 100 100,00 специјална 1 Исмаил Read more…