Хармоника регионален натпревар 2018 резултати, северен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Новица Соколовски Светлана Трајковска Косто Тодоровски Ненад Недељковиќ Бодови рег. Награда рег. 1 Милош Станковиќ (2003) Хармоника Прва В – категорија 98   98 97 97,67 Прва Награда

Солфеж регионален натпревар 2018 резултати, северен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Адријана Светозаревиќ Садете Ганиу Љубица Бојаџиеска Ваљбона Алими Бодови рег. Награда рег. 1 Генти Жаку (2010) Солфеж Прва А – категорија   97,00 97,00 97,00 97,00 Прва Награда 2 Арб Фанда (2010) Солфеж Прва А – категорија   100,00 100,00 100,00 100,00 Прва Награда 3 Елена Read more…

Пијано регионален натпревар 2018 резултати, северен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Златка Спасова Здравкоска Веселинка Костова Душко Ичев Шкељзен Бафтиари Бодови рег. Награда рег. 1 Либурн Абази (2010) Пијано Преткатегорија 88 87 88 86 87,25 Трета награда 2 Деборах Акики (2009) Пијано Преткатегорија 96 96 95 97 96,00 Прва Награда 3 Сара Асани (2009) Пијано Преткатегорија 90 Read more…

Класична гитара регионален натпревар 2018 резултати, северен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Драган Илиев Миле Ѓорѓески Стефан Волчевски Стефан Ристовски Бодови рег. Награда рег. 1 Берат Шаини (2003) Класична гитара Прва В – категорија 100 100 100 100 100,00 Прва Награда

Кларинет регионален натпревар 2018 резултати, северен регион

Бр. Ученик Дисциплина Категории Новица Соколовски Светлана Трајковска Косто Тодоровски Ненад Недељковиќ Бодови рег. Награда рег. 1 Јована Владевска (2005) Кларинет Прва Б – категорија 98 98 97 97 97,50 Прва Награда 2 Марко Ѓорѓијоски (2006) Кларинет Прва Б – категорија   94 93 93 93,33 Втора награда 3 Александар Read more…