Пијано регионален натпревар 2019 резултати, Скопје

бр. Име и презиме Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Бодови рег. Награда рег. 1 Марија Јанкоска (2010) Преткатегорија 96 95 97 96,00 Прва Награда 2 Еда Калики (2010) Преткатегорија 93 92 93 92,67 Втора награда 3 Петра Митровиќ (2010) Преткатегорија 97 98 98 97,67 Прва Награда 4 Петар Read more…

Солфеж општински натпревар 2019 резултати, Скопје

бр. Име и презиме Категории Вид на образование Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Христијан Антовски (2008) Прва А – категорија 9 96 96 96   96,00 Прва Награда 2 Стефан Дебрешлиоски (2010) Прва А – категорија 9 98 97 98   97,67 Read more…

Класична гитара општински натпревар 2019 резултати, Скопје

бр. Име и презиме Категории Жири 1 Жири 2 Жири 3 Жири 4 Бодови општ. Награда општ. 1 Ведран Златановски (2008) Прва А – категорија   97 98 98 97,67 Прва Награда 2 Дамјан Атанасов (2006) Прва Б – категорија   97 97 97 97,00 Прва Награда 3 Ведран Петровски Read more…

Распоред за регионален натпревар за средно балетско образование 2018

сабота 24.11.2018 год.  ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ – Скопје 11.00 ч. (втора сала) Предмет : Класичен балет Павловски Никола, класичен балет (соло)-прва година, проф. М. Митровска Каревски Кала, класичен балет (соло)-втора година, проф. М. Митровска Шутевска Ива, класичен балет (соло)-втора година, проф. С. Шутевска Предмет : Модерен балет Петровска Read more…

Резултати од општински натпревар за средно балетско образование 2018

бр. Име Презиме Предмет  Дисциплини  Категории  Лилјана Боневска Слаѓана Спасеновска Маја Митровска Богојевска Сања Шутевска Бодови Место 1 Никола Павловски Класичен балет Соло Прва година 99 96 95 96,67 Прво место 2 Ива Шутевска Класичен балет Соло Втора година 96 96 93 95,00 Прво место 3 Кала Каревски Класичен балет Read more…

Распоред за општински натпревар за средно балетско образование

21.11.2018 год.  ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ – Скопје 11.00 ч. (втора сала)   Предмет : Класичен балет Павловски Никола, класичен балет (соло)-прва година, проф. М. Митровска Каревски Кала, класичен балет (соло)-втора година, проф. М. Митровска Шутевска Ива, класичен балет (соло)-втора година, проф. С. Шутевска   Предмет : Модерен балет Read more…

Хармоника општински натпревар 2018 резултати, Крива Паланка

Бр. Ученик Дисциплина Категории Лариса Жулина-Митовски Марина С. Пешовска  Никола Николовски Дејан Ангеловски Бодови општ. Награда општ. 1 Христијан Митковски (2006) Хармоника Прва Б – категорија 99 97 98   98,00 Прва Награда 2 Виктор Петковски (2006) Хармоника Прва Б – категорија 100 100 100   100,00 Прва Награда

Солфеж општински натпревар 2018 резултати, Битола

Бр. Ученик Дисциплина Категории Бодови општ. Награда општ. 1 Деа Атанасов (2010) Солфеж Прва А – категорија 96,00 Прва Награда 2 Елена Георгиева (2009) Солфеж Прва А – категорија 99,00 Прва Награда 3 Анастасија Змејкоска (2008) Солфеж Прва А – категорија 95,00 Прва Награда 4 Маркијан Поповски (2010) Солфеж Прва Read more…