Пријава за Државен натпревар за ученици во основно музичко образование 2019

Пријавување: ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ЗАВРШЕНО! Пријавувањето се врши исклучиво по електронски пат со кликање на следниот линк: Пријава за основно МУЗИЧКО образование КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ е до 8 март 2019.

Известување за Државен натпревар за ученици во основно музичко образование 2019

Почитувани, Ве информираме за организација и релизација на натпреварите за основно музичко образование. Право на учество: Редовни ученици во Државни Основни музички училишта Дисциплини: Солфеж, пијано, виола, гитара, обоа, кларинет, фагот, тромбон, хармоника, удирачки инструменти. Термини за одржување на натпреварите Општински: 22, 23 март 2019 Регионален: 29, 30 март 2019 Read more…