Пијано општински натпревар 2018 резултати, Скопје

Бр. Ученик Дисциплина Категории Викица Костоска Пенева Елена Андоновска Цветковска Огненка Герасимовска Бобан Мирковски Бодови општ. Награда општ. 1 Петра Митровиќ (2010) Пијано Преткатегорија 96 97 98 98 97,25 Прва Награда 2 Тиана Петреска (2009) Пијано Преткатегорија 94 94 96 Read more…