Резултати од вториот ден од 60-ти Државен натпревар за ученици во основно музичко образование

Правила за доделување награди од ПРАВИЛНИК за организирање на општински, регионален и државен натпревар на ученици во основно музичко образование: НАГРАДИчлен 12Секој член на комисијата го оценува учесникот со бодови.Бодирањето на учесниците на натпреварот може да овозможи и добивање на Read more…

Распоред за државен натпревар

Државниот натпревар ќе се одржи 18-19 мај 2022 во просториите на ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ Скопје по следниот нацрт распоред. Детална саатница по одделенија ќе биде истакната во натпреварувачката книшка во текот на наредниот ден. ДИСЦИПЛИНА ДАТА ЧАС МЕСТО Read more…

60ти Државен натпревар 2022

Програмите за државниот натпревар за основно музичко образование за 2021 г. се објавени на следниот линк. Натпреварот ќе се одржи со физичко присуство според протоколите објавени од МОН во следните термини: Општинските натпревари ќе се одржат во локалните музички училишта, а регионалните натпревари според Read more…

Пријава за Државен натпревар за ученици во основно музичко образование 2023

За пополнување на пријавата задолжително е да имате gmail адреса. Пријавувањето се врши исклучиво по електронски пат со кликање на следниот линк: Пријава за основно МУЗИЧКО образование КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ е до 22 март 2024.