За пополнување на пријавата задолжително е да имате gmail адреса. Пријавувањето се врши исклучиво по електронски пат со кликање на следниот линк:

Пријава за основно МУЗИЧКО образование

КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ е до 22 март 2024.


1 Comment

Државен натпревар 2022 – МБП · February 7, 2022 at 1:17 pm

[…] се прави на следниот линк со краен рок 31 март 2022 […]

Comments are closed.